Åpen trening i Riddersport 24.november

30.10.2019

Søndag 24. november 2019 ønsker riddersport.no velkommen til åpen trening i grenen nærstrid i Norsjøhallen på Søve VGS (Søveveien 8, Ulefoss).


Hvem kan delta:
Treningen er lagt opp for alle, også de som aldri har prøvd riddersport før. Vi stiller krav til at alle klarer å ri selv og styre sin egen hest, og alle må minimum kunne trave. Aldersgrense for å delta er 14 år, alle deltakere under 18 år trenger tillatelse fra foresatt. Nedre anbefalte mankehøyde for hest er 135 cm. Lave ryttere i kombinasjon med mindre ponnier kan ha problemer med å rekke de høyeste målene.


Det er også mulig å bli med uten hest; for å se på, hilse på eller ta bilder. Dette er en mulighet til å møte folk i miljøet, eller andre som har lyst til å starte opp.


Hvis du vil vite litt mer om riddersport før du melder deg på, send oss en melding eller sjekk videoene på denne siden: https://www.facebook.com/pg/riddersport/videos/?ref=page_internal

Pris:
Selve treningen er gratis. For deltakere som ikke er medlem av Nome Rideklubb eller Hørdur (islandshestlaget) koster halleie kr. 150,- per ekvipasje. Betaling utføres via Vipps.


Opplegg for dagen:
Vi kjører puljer med maks seks ekvipasjer i hver pulje. Puljene rir én klokketime hver. Informasjon om hvilken pulje man er i og når den starter blir tilsendt per e-post.
Første pulje starter kl. 12:00, og da skal hesten være ferdig oppsalt, tilstede på banen og klar for trening. 


Informasjon for tilreisende med hest:
- Alle ryttere må ri med hjelm
- Hingster tillates
- Treningen foregår i ridehall, det finnes også oppvarmingsmuligheter på utebane ved hall for de som ønsker dette
- For at treningen skal bli så effektiv som mulig, oppfordres de rytterne som har mulighet, til å bistå med opp- og nedrigging, samt å bidra som banemannskap i den puljen man ikke rir i. Evt. hestepassere som er med oppfordres til å hjelpe til på banen underveis i treningen
- Husk å rydde opp/møkke etter hesten din (på utebane, i ridehall og rundt hengeren) før avreise
Mer informasjon:
www.riddersport.no