Undervisning

Nome Rideklubb har fokus på breddeaktivitet, og arrangerer kurs og treninger i flere grener. Vi arrangerer også jevnlige teori- og temakvelder, og egne klubbkvelder for ungdom.

Vi tilbyr ukentlige treninger i sprang og dressur i Norsjøhallen med våre dyktige klubbtrenere. 

Dette er våre trenere: 

Kristine Ulrichsen underviser ukentlig i sprang/bomarbeid. Kristine er utdannet ridelærer trinn 3 ved Norsk Hestefagskole (Starum), og har undervist i 20 år i både sprang og dressur opp til middels nivå.  Hun har selv erfaring fra feltet i norsk ryttersport. For info om Kristines timer kan hun kontaktes direkte på tlf 975 02 580.

Cathrine Wiik Svendsen tilbyr ukentlige privattimer i dressur. Hun er en pedagogisk og dyktig trener som er flink til å se hver enkelt ekvipasje. Cathrine er selv aktiv rytter, og starter på høyt nivå.
For mer info, og for å avtale tid, kontakt Cathrine på tlf 918 64 345

Camilla Kalseth holder jevnlig helgetreninger i dressur. Lettforståelig og pedagogisk trener som underviser på alle nivå. Camilla har blant annet ridd VM i 2010, 1.plass innendørs NM senior 2013 og sølv i NM senior 2014. Hun har utdannelse fra Strømsholm, og har i tillegg til gått i lære på utenlandske toppstaller. Treningene med Camilla annonseres på hjemmesiden, og på vår facebookside. For påmelding til disse treningene, kontakt Lene Østerdal på SMS 94893766

 


Vi vil også jevnlig kjøre helgetreninger med gjestetrenere i flere grener, - både tradisjonelle og alternative. Se var facebookside og hallkalender for planlagt aktivitet.