Undervisning

Nome Rideklubb har fokus på breddeaktivitet, og arrangerer kurs og treninger i flere grener. Vi arrangerer også jevnlige teori- og temakvelder, og egne klubbkvelder for ungdom.

Vi tilbyr ukentlige treninger i sprang og dressur i Norsjøhallen med våre dyktige klubbtrenere. 

Dette er våre trenere: 

Trine Moe Johansen underviser ukentlig i sprang/bomarbeid. Trine er en engasjert og dyktig trener for ryttere i alle aldre og alle nivåer. Ta kontakt direkte med Trine her: 458 53 859 

Kristine Ulrichsen er utdannet ridelærer trinn 3 ved Norsk Hestefagskole (Starum), og har undervist i 20 år i både sprang og dressur opp til middels nivå.  Hun har selv erfaring fra feltet i norsk ryttersport. For info om Kristines timer kan hun kontaktes direkte på tlf 975 02 580.

Camilla Kalseth holder jevnlig helgetreninger i dressur. Lettforståelig og pedagogisk trener som underviser på alle nivå. Camilla har blant annet ridd VM i 2010, 1.plass innendørs NM senior 2013 og sølv i NM senior 2014. Hun har utdannelse fra Strømsholm, og har i tillegg til gått i lære på utenlandske toppstaller. Treningene med Camilla annonseres på hjemmesiden, og på vår facebookside. For påmelding til disse treningene, kontakt Lene Østerdal på SMS 94893766

Vi vil også jevnlig kjøre helgetreninger med gjestetrenere i flere grener, - både tradisjonelle og alternative. Se vår facebookside og hallkalender for planlagt aktivitet.

Er du medlem hos oss og ønsker å arrangere kurs eller annet så ta kontakt så ser vi hva vi får til sammen :)