Undervisning

Nome Rideklubb har fokus på breddeaktivitet, og arrangerer kurs og treninger i flere grener. Vi arrangerer også jevnlige teori- og temakvelder, og egne klubbkvelder for ungdom.

Vi tilbyr ukentlige treninger i sprang og dressur i Norsjøhallen med våre dyktige klubbtrenere. 

Dette er våre trenere: 

Kristine Ulrichsen underviser ukentlig i sprang/bomarbeid. Kristine er utdannet ridelærer trinn 3 ved Norsk Hestefagskole (Starum), og har undervist i 20 år i både sprang og dressur opp til middels nivå.  Hun har selv erfaring fra feltet i norsk ryttersport. For info om Kristines timer kan hun kontaktes direkte på tlf 975 02 580.

Anita Simonsen tilbyr ukentlige privattimer i dressur. Hun er en engasjert og dyktig trener som underviser på alle nivåer. Anita har konkurrert på VA nivå i flere år, utdannet flere hester og er også dressurdommer (DD2). Anita er selv aktiv rytter, og er å se på stevner sammen med sin dansepartner Floranza. For mer info, og for å avtale tid, kontakt Anita på tlf 913 77 245.  

Camilla Kalseth holder jevnlig helgetreninger i dressur. Lettforståelig og pedagogisk trener som underviser på alle nivå. Camilla har blant annet ridd VM i 2010, 1.plass innendørs NM senior 2013 og sølv i NM senior 2014. Hun har utdannelse fra Strømsholm, og har i tillegg til gått i lære på utenlandske toppstaller. Treningene med Camilla annonseres på hjemmesiden, og på vår facebookside. For påmelding til disse treningene, kontakt Lene Østerdal på SMS 94893766

 


Vi vil også jevnlig kjøre helgetreninger med gjestetrenere i flere grener, - både tradisjonelle og alternative. Se vår facebookside og hallkalender for planlagt aktivitet.