Undervisning

Nome Rideklubb har fokus på breddeaktivitet, og arrangerer kurs og treninger i flere grener. Vi arrangerer også jevnlige teori- og temakvelder, og egne klubbkvelder for ungdom.

Vi tilbyr jevnlige treninger i sprang og dressur i Norsjøhallen med våre dyktige klubbtrenere. 

Dette er våre trenere: 

Trine Moe Johansen underviser ukentlig i sprang/bomarbeid. Trine er en engasjert og dyktig trener for ryttere i alle aldre og alle nivåer. Ta kontakt direkte med Trine her: 458 53 859 

Thea K. Bråten kommer jevnlig til oss å underviser i dressur. Hun underviser på alle nivåer. Thea har selv gull og bronse i Lag-NM dressur, bronse i U25 under NM i 2020, internasjonale plasseringer opp til lilletur-nivå og fler plasseringer nasjonalt på VA-nivå. Sertifisert Trener 1 fra NRYF, trener for Siril Helljesen selv, ambassadør for HEST360 og i tillegg er hun sertifisert som personlig trener. Se etter arrangement på facebook gruppen vår. 

Kristine Ulrichsen er utdannet ridelærer trinn 3 ved Norsk Hestefagskole (Starum), og har undervist i 20 år i både sprang og dressur opp til middels nivå.  Hun har selv erfaring fra feltet i norsk ryttersport. For info om Kristines timer kan hun kontaktes direkte på tlf 975 02 580.

Camilla Kalseth holder helgetreninger i dressur. Lettforståelig og pedagogisk trener som underviser på alle nivå. Camilla har blant annet ridd VM i 2010, 1.plass innendørs NM senior 2013 og sølv i NM senior 2014. Hun har utdannelse fra Strømsholm, og har i tillegg til gått i lære på utenlandske toppstaller. Treningene med Camilla annonseres på vår facebookside. 

Vi vil også jevnlig kjøre helgetreninger med gjestetrenere i flere grener, - både tradisjonelle og alternative. Se vår facebookside og hallkalender for planlagt aktivitet.

Er du medlem hos oss og ønsker å arrangere kurs eller annet så ta kontakt så ser vi hva vi får til sammen :)