Bli med på trail!

12.06.2019

OBS! KORT VARSEL! 

Trail og sommeravslutning
Onsdag 19 juni lager vi i stand trail som "sommeravslutning", med mulighet til å trene litt og få litt undervisning før vi runder av med en uformell konkurranse. 


16.00 - 17.30: Vi trener på de hindrene som skal være med i 'stevnet' og Heidi Lysdahl gir tips og råd om hvordan man skal gå fram og hvordan man presenterer hesten for de ulike hinderne. Ca klokka 17.30 tar vi en liten pause. Ta med deg niste, - vi stiller med kake og drikke.
ca 18.00: Uformelt stevne.
Klasse 1: Trail in hand er en westernklasse hvor man får ulike hindringer man kan møte når man jobber med hesten sin på en ranch. I denne klassen skal hesten ha grime og leietau, og den skal leies igjennom banen. Her testes lydighet og hvordan hesten møter nye ting. En fin klasse for å gjøre hesten kjent med banen, samt for unghester og for de som ikke har startet så mye før.
Klasse 2:Trail Skritt og trav: Her skal man ri igjennom en bane etter et gitt mønster. Det vil være noen steder man skal skritte, noen steder man skal trave.
Hindringene man vil møte i alle konkurransene vil være: Presenning, ei lita trebro, flytte en gjenstand fra et sted til et annet, port, sikksakk- ridning, rygging, bommer, lydpost, et lite hinder, stå stille, gardin, kumlokk, av- og påstigning og en firkant man skal snu 360 grader i. Dette er kjempegod trening for både hest og rytter og vi håper mange tar utfordringen å prøver noe nytt! Uansett hvilken gren du egentlig driver med har samspillet med hesten godt av denne utfordringen! Det er ingen krav til ferdigheter uten at man har prøvd å ri noen ganger og prøvd å trave. Men dette er også gøy selv om du har ridd lenge.
Treningen før stevnet er gratis. Vi har en startavgift på 50 kroner pr. klasse. Det blir deltagersløyfe til alle som prøver seg på løypa, så det blir litt som Clear Round. All deltagelse skjer på eget ansvar. Alle må bruke hjelm under håndtering av hest fra bakken og under ridningen.
Bli med, - dette blir gøy!
Spørsmål? Kontakt Heidi Lysdahl tlf 95234646
Påmelding snarest, - og senest innen mandag 17 juni til marianne.undemeriksen@gmail.com eller tlf 95281401