Treningshelg med Camilla Kalseth

12.06.2019

Treningshelg med Camilla Kalseth 22-23/6.  Dette blir siste før sommerferien.

Som ellers kan man kan ri begge dager, eller bare en dag.

Nytt for i år er derimot at påmelding kun er registrert ved innbetaling av kursavgift. Dvs at summen for timene man ønsker å ri, er betalt inn. Dette kan enten vippses eller overføres på konto direkte til Camilla på 916 81 814. Kontonr kan oppgis ved påmelding.

Penger betalt inn blir ikke refundert ved mindre kurs blir avlyst.

Timene passer for alle! Yngste deltagere er 6 og 9 år. Man trenger heller ikke ha supergod hest, dette passer for alle hester og alle ryttere uansett nivå.

Dette er en instruktører med mye kunnskap! Ikke bare har hun ridd VM i 2010, men ble også vinner av innendørs NM senior 2013 og sølv i NM senior 2014 + en del drøss andre plasseringer internasjonalt. Hun har også utdannelse fra den anerkjente svenske skolen Strømsholm. Har i tillegg til det gått i lære på utenlandske toppstaller.
Meget lettforståelig og pedagogisk flink trener, som underviser på alle nivå.

Sprangryttere kan også få utbytte av timer for Camilla, da hun har jobbet hos Nina Braaten Johnsen og tidligere ridd opptil 140cm selv.

Også kjent fra NRK's "Det store spranget".

650 pr time. Åpent også for ikke-medlemmer av Nome Rideklubb. 100kr halleie dagen for medlemmer uten hallkort, 150 for ikke-medlemmer.

Hallen åpen for andre. Tilskuere hjertelig velkommen😊
BINDENE PÅMELDING til Lene på SMS 94893766 eller pm.